VJAA

VJAA Lokaal

VJAA Lokaal: intervisie en jurisprudentie-overleg op lokaal niveau

De VJAA staat bekend om haar lezingen, jaarlijkse themamiddag en gezellige (afsluitende) borrels. De jonge arbeidsrechtadvocaten kunnen vanwege hun leeftijd en ervaringsjaren vaak (nog) niet aansluiten bij intervisiegroepen en niet ieder kantoor is in het bezit van een grote(re) arbeidsrechtsectie om wekelijks, dan wel maandelijks, uitgebreid vakinhoudelijk overleg te voeren. Op die behoefte spelen wij in met VJAA Lokaal!

De VJAA faciliteert (twee)maandelijkse bijeenkomsten in het eigen arrondissement van de advocaat, waarbij, naar gelang de behoefte, jurisprudentie-overleg en intervisie elkaar afwisselen. Het idee is dat de lokale groepen autonoom worden en zelf bepalen of er meer aandacht aan intervisie dan wel jurisprudentie en literatuur wordt besteed. Het is aan de VJAA Lokaalgroep om een geschikt moment te vinden voor de bijeenkomsten. Ter versoepeling van de opstartfase, zal de VJAA maandelijks suggesties geven voor interessante uitspraken en literatuur, welke kunnen worden behandeld door de VJAA Lokaalgroepen.

Niet alleen blijven VJAA-leden door de terugkerende bijeenkomsten uitgedaagd en op inhoudelijke wijze gebonden aan het arbeidsrecht, ook maken VJAA-leden tijdens de bijeenkomsten als jonge arbeidsrechtadvocaten (nader) kennis met elkaar . Een ideale gelegenheid dus om kennis, kunde en gezelligheid te combineren!

In overleg met de betreffende VJAA Lokaalgroep kan de VJAA een lezing organiseren tijdens een VJAA Lokaalbijeenkomst. Zodoende worden VJAA-lezingen ook makkelijker bereikbaar in verschillende arrondissementen.

Om deel te kunnen nemen aan VJAA Lokaal dien je lid te zijn van de VJAA. Dat kan via http://vjaa.nl/word-lid/. Ben je al lid van de VJAA en heb je interesse in VJAA Lokaal? Meld je dan aan door een mail te sturen naar info@vjaa.nl. We verwelkomen je graag als VJAA Lokaal lid!