VJAA

VJAA

Arbeidsrecht is in de loop der jaren een specialistisch vakgebied geworden dat zich in een razend tempo ontwikkelt. Vanuit deze gedachte zijn er in het verleden specialistische verenigingen opgericht. Tot de oprichting van de VJAA in 2008 was er echter geen vereniging waar de jonge arbeidsrechtadvocaat terecht kon. Dat is nu gelukkig anders!

De VJAA heeft als doel om de deskundigheid van de jonge arbeidsrechtadvocaat te bevorderen. Het lidmaatschap staat open voor iedere advocaat die tenminste 50% van zijn tijd werkzaam is in de arbeidsrechtspraktijk.

De VJAA organiseert lezingen en studiemiddagen waarbij verschillende sprekers hun visie op het arbeidsrecht geven. De lezingen worden gegeven door bevlogen sprekers op het hoogste niveau. Het zijn stuk voor stuk inspirerende lezingen.

En… er is meer! Na iedere lezing vindt er een borrel plaats waar in informele sfeer kan worden nagepraat. Op deze manier vergroot je jouw netwerk en leer je jouw collega’s of confrères eens in een andere setting kennen dan in de rechtszaal.

Kortom: voldoende redenen om lid te worden!